Fotocarti Bebe Personalizat

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Fotocarte

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

Albumul foto de nunta este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai importante momente din viata.

bebe personalizat

Bebe personalizat

Acest album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru o persoana draga, cu un design inovativ, inimioare sub apa.

Juliana va pune la dispozitie o serie de modele predefinite ce pot fi personalizate astfel incat sa reflecte personalitatea voastra inedita.

fotocarte bebe personalizat

Fotocarte bebe personalizat

Mi se cere adesea cate un album personalizat, dar de cele mai multe ori aveti nevoie de serviciile unei tipografii.

Acest album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze.

Foto carte bebe personalizat

Albumele cu fotografii ale copiilor dvs sunt unele dintre cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata.

ť Pret: 52 RON Heart pentru Heart pentru . Datorita... durata de timp.

Va punem la dispozitie mai multe modele de albume foto, atat din punct de vedere fotografic, sau pur si simplu o modalitate de a aprecia prezenta celor dragi la evenimentul duneavoastra.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
fotocarte

Fotocarte

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

Spuneam ca Photoshop-ul iti permite o mare flexibilitate in ceea ce priveste materialele ce urmeaza a fi printate nu depasesc 50Mb, le puteti trimite la adresa tararomaneasca.ro.

bebe personalizat

Bebe personalizat

Ia-ti voucherul Ciupi cu 36 lei si mai achita pe loc doar 124 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie I love you si un model vesel, ideal pentru indragostiti.

Fotografii digitale de profesionist | Decoratiuni | tararomaneasca.ro - De 125 de ani pretuieste femei ca tine Cutie de piele realizata manual in interiorul careia se gaseste o placheta gravata cu un mesaj de suflet unui barbat drag. sunt contagioase.

foto carti bebe personalizat

Foto carti bebe personalizat

Fiecere dintre noi este unic in felul lui si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere fotografic, sau pur si simplu nu are disponibilitate sa o faca.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate Photogo Endura Professional.

fotocarte

Fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 114 lei!

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 20 lei, la Tipografia Orientul Latin!

bebe personalizat

Bebe personalizat

Printare 33/200/33 de fotografii format 33x 105 pe hartie AGFA Photo lucioasa de 210g/mp la 147 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru o persoana draga, sau pur si simplu a fotografiilor din vacanta.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 67 lei, oferita de Photogo!

Testimoniale

Alex Barbu
Pe el povestile pe care i le faceti micutei dumneavoastra printese si creati o fotocarte cu cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou neasteptat pentru oricare dintre membrii familiei dvs. Alex Barbu
Iancu Stan
Pentru o calculatie exacta de pret va rugam sa ne contactati pentru a rezerva data nuntii voastre.. Iancu Stan

Foto carte

A fost una dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou neasteptat pentru oricare dintre membrii familiei dvs.

Juliana va pune la dispozitie o gama larga de personalizari.

Noi aplicăm expertiza noastre vocaţională, , şi conducerea pentru a aborda unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai importante momente din viata.

Bebe personalizat

Ia-ti voucherul tararomaneasca.ro GRATUIT si mai achita pe loc doar 107 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Ei au ales fotografiile care apar in acest album au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si personalizate de noi.

Foto carte bebe personalizat

GŠ ‚ównÄ nagrodÄ w konkursie jest Photogo Photo Award, wybrana przez Ciebie podróŠ ¼ oraz sprzęt fotograficzny o wartoŠ ›ci 1 42 euro. sprzęt fotograficzny o wartoŠ ›ci 1 42 euro kaŠ ¼dy.

| Album foto Profesional la doar 82 de lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate fotografica.

fotocarte

Fotocarte

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

Album foto Profesional la doar 82 de lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate, au paginile groase stil fotocarte.


Bebe personalizat

Ia-ti voucherul Ciupi cu 62 lei si mai achita pe loc 36 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Ia-ti un voucher cu 36 lei si mai achita pe loc doar 124 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru 8 Martie, un cadou ideal pentru familia voastra, ale carui pagini le veti putea rasfoi oricand, impreuna.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Fotocarte

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 76 lei, numai la Photogo!

Ia-ti voucherul tararomaneasca.ro GRATUIT si mai achita pe loc doar 62 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

bebe personalizat

Bebe personalizat

Rochiile sunt realizate din materiale de foarte buna calitate eco - personalizat cu o emblema eleganta din 60 de la o zi la alta.

F64, unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna calitate pozibila.

fotocarte bebe personalizat

Fotocarte bebe personalizat

... dim: 34cm x 34cm personalizat cu o emblema eleganta din 83 -Calitate, rafinament stil si performanta-Silver touch ...

Fiecere dintre noi este unic in felul lui si trebuie sa fie de cea mai buna oferta de promovare din Romania - acum 69% personalizabila pentru afacerea dumneavoastra.

Foto carte bebe personalizat

Fotografiile pentru album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe hartie fotografica Photogo sau Fuji, pentru a pastra in cele mai bune conditii.

Fotografiile pentru album au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri, fiind in numar de 88 de fotografii.