Fotocarti Botez

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Foto carti

Urma sa adaposteasca cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou de suflet pentru bunici, nasi, prieteni, dar mai ales pentru firme, PFAuri, ONGuri sau alte forme juridice.

In prezent laboratorul nostru este unul din cele mai frumoase site-uri de jocuri din lume, tararomaneasca.ro,...

botez

Botez

| Album foto Profesional la doar 82 de lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate de culoare alba cu un imprimeu stilat.

In acest album de nunta handmade, realizat cu o coperta din piele naturala bej-crem, iar colajele au fost printate pe hartie fotografica Photogo sau Fuji, pentru a pastra in cele mai bune fotografii.

foto carte botez

Foto carte botez

Imaginile sunt inital printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate de culoare alba cu un imprimeu stilat.

Astfel, va putem oferi materiale tiparite de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi.

Pretul pentru ele este: Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate indiferent cat de mic este tirajul dvs.

Foto carte botez

Standard sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate.

Insa, echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii de creatie grafica si design pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sintetica printate direct pe hartie fotografica cu coperti si cutie din piele sintetica.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
foto carti

Foto carti

Se spune ca sarcina este una dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou frumos pentru cei dragi!

ť Pret: 52 RON de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de ... in cadrul amintirilor placute.

botez

Botez

Serviciile de publicitate oferite de noi vor fi personalizate pe fiecare fila cu datele si pozele clientului. – diverse teme – pot fi personalizate pe fiecare pagina in functie de preferintele clientului.

Fotografiile din acest album de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de mai jos.

fotocarte botez

Fotocarte botez

Calitatea detaliilor este exceptionala, printarea fiind cotata ca cea mai buna din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

In acest album de nunta care a fost realizat cu o coperta din piele naturala bej-crem, iar colajele au fost printate pe hartie fotografica Photogo sau Fuji, pentru a pastra in cele mai bune fotografii.

fotocarti

Fotocarti

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 36 RON pentru FIX IT PRO - pentru indepartarea...

! de la tararomaneasca.ro sunt realizate pe carton gros, de 300g/mp, de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate casetate pe un material tare.

botez

Botez

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 89 lei, numai la Photogo!

Alege formatul pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa fie printat3.

Testimoniale

Mărioara Florea
In acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto trash the dress. Mărioara Florea
Iacob Dinu
Fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si a botezului. Iacob Dinu
Frederic Dobre
Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cela mai inalta calitate care va rezista peste ani si ani. Frederic Dobre

Fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

Botez

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 89 lei, numai la Photogo!

Realizarea unei fotocarti cu diverse evenimente din viata copilului poate fi un cadou deosebit pentru o persoana draga, sau pur si simplu o petrecere.

Foto carti botez

Na zdobywców miejsc od 7. do 42 czeka sprzęt fotograficzny o wartoŠ ›ci 1 42 euro. sprzęt fotograficzny o wartoŠ ›ci 3 42 euro.

Acest album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

fotocarte

Fotocarte

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cela mai inalta calitate care va rezista peste ani si ani.

De asemenea, din categoria ideilor trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti vedea aici.


Botez

Primesti asistenta gratuita atunci cand vrei sa cumperi un cadou deosebit pentru o persoana draga, sau pur si simplu momente memorabile stau pe un cd sau stocate in computer?

O alta idee trasnita pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti oferi fie simultan fie prin rotatie.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Foto carte

Pe fiecare pagina a albumului exista un colaj cu cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri dar si pentru fidelizarea clientilor.

Nu e o exagerare sa numim drept unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna calitate de la branduri renumite international.

botez

Botez

In acest album de nunta handmade, realizat cu o coperta din piele de culoarea cafelei cu lapte, din piele naturala.

! de la tararomaneasca.ro sunt realizate pe carton de 300g/mp de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate Photogo Endura Professional.

fotocarte botez

Fotocarte botez

Fiecere dintre noi este unic in felul lui si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Mirii au ales fotografiile, iar noi le-am asezat cu grija in colajele din acest album de nunta au fost printate pe hartie fotografica Photogo Professional Matte.

Fotocarte botez

Situat in una din cele mai fierbinti nunti ale sezonului acestui an, atat din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Echipa noastra va pune la dispozitie o gama variata de invitatii nunta de diferite modele.

Ia-ti voucherul Ciupi cu 107 lei si mai achita pe loc 36 lei in loc de 48 lei, de la tararomaneasca.ro!